©2019 by TEDx Obor. Website made by Robert Culligan

MIHAI UNGUREANU

Mihai Ungureanu este un individ relaxat, care crede cu tarie in gramatica si bun-simt. Isi imparte timpul si resursele intre trei directii profesionale: cea de owner de escape room, cea de basist si manager de trupa si cea de voiceover artist. Toate cele trei vin cu provocarile si istoricul lor.

Escape room. Acum patru ani, a inceput împreuna cu 3 prieteni aventura Captive Escape Room. A plecat la drum cu multe sperante, dar cu putine informatii. Intre timp a invatat, a experimentat, a muncit pe branci si a ajuns unul dintre liderii de piata in Romania. Printre realizari se numara vanzarea conceptelor originale peste hotare, realizarea a doua camere branded cu doua companii de renume, gazduirea unor event-uri importante, precum Escape the Car la Summerwell impreuna cu Hyundai, lansarea noului Hyundai I30 sau a noului sezon The Walking Dead, dar si feedback-ul foarte bun primit de la clienti.

Muzica, ventura muzicala i-a oferit tot felul de momente importante. In prezent, este basist si managerul trupelor Alex & The Fat Penguins si The dAdA, trupa care lucreaza sau a lucrat cu cei mai importanti jucatori din industrie, trupele fiind prezente obisnuite la televiziunile/radio-urile nationale.

Voice-over artist. Se leaga, cumva, de facultatea pe care a absolvit-o, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, si ii hraneste o pasiune pe care si-a descoperit-o recent. A fost activ in spoturi pentru companii precum Coca-Cola, KFC, Vodafone, Fanta sau Kia. Este ceva absolut fascinant si imi place sa experimentez in fiecare zi noi moduri de a-mi folosi vocea pentru a transmite cel mai bine mesajul reclamei.


„Ma consider un norocos pentru ca toate cele trei directii profesionale ale mele vin la pachet cu multa pasiune, multa joaca si cu multe satisfactii, deopotriva.

Mulțumesc,

Mihai Ungureanu”