©2019 by TEDx Obor. Website made by Robert Culligan

ANDREEA STROE-MATAUAN

„A asculta inseamna a iubi” este un indemn in care Andreea crede si pe care il urmeaza in fiecare zi in lucrul cu oamenii ca psihoterapeut si analist comportamental, cat si in relatiile personale ca mama, sotie, fiica, prietena.
Andreea crede ca orice poveste merita spusa si ca de la oricine avem ceva de invatat. De aceea, considera ca TEDx este o ocazie minunata de a impartasi povesti cu talc. In viata de zi cu zi, pe Andreea o puteti gasi in multe locuri: fie in parc cu fiul sau de aproape 3 ani, fie la cabinetul propriu unde face psihoterapie, supervizeaza profesionisti in domeniul analizei comportamentale aplicate (ABA) si realizeaza evaluari ale nivelului de dezvoltare pentru copii, fie la domiciliul familiilor cu copii diagnosticati cu tulburare de spectru autist sau cu alte tulburari de dezvoltare, unde coordoneaza interventia specializata.
La TEDx Obor, Andreea va impartasi cu noi din pasiunea pentru lucrul sau si ne va provoca sa raspundem la intrebarea „Faci ceea ce faci ca sa primesti sau sa scapi?”